Prijzen

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek op een door u gekozen locatie bespreken we hoe uw droombruiloft eruit ziet. Van een sprookjeslocatie, een prachtig kerkje, eenvoudig of uitbundig, er is zo veel mogelijk! Op mijn beurt vertel ik wat ik voor u kan betekenen. U kunt mij benaderen voor zowel ceremoniemeester, als weddingplanner.

Ceremoniemeester

Willen jullie zorgeloos genieten op je trouwdag, alles zelf van te voren bedenken, maar de uitvoering uit handen geven op de dag zelf en niemand van je familie of vrienden belasten met de taak van ceremoniemeester? Dan is dit een geweldige uitkomst. Graag wil ik optreden als jullie ceremoniemeester om jullie trouwdag tot onvergetelijk te maken.

35

Allereerst hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek met elkaar waarna ik jullie een offerte stuur. Gaan jullie hiermee akkoord, dan hebben we een gesprek over de beste indeling van de dag zodat hij wordt zoals jullie graag willen. We houden contact per app of via de telefoon van jullie vorderingen. Aan de hand van alle informatie maak ik een gedetailleerd draaiboek en controleer bij elke leverancier de gemaakte afspraken. We praten ook over specifieke wensen die heel belangrijk zijn voor de grote dag. Uiteindelijk lopen we een paar weken voor de bruiloft het hele draaiboek door (vaak ook samen met de mensen van jullie trouwlocatie) en bespreken we alle punten uitgebreid.

Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig tot aan de receptie of de eerste dans. Regel alles tot in de puntjes, ben jullie steun en toeverlaat, aanspreekpunt voor al jullie gasten en contactpersoon voor de leveranciers.

Weddingplanner

Willen jullie de regie uit handen geven tijdens het organiseren van de trouwdag, maar wel overal bij betrokken zijn? Dan is een compleet arrangement waarbij ik jullie weddingplanner ben een uitkomst

Na het kennismakingsgesprek waarbij we uitgebreid praten over jullie droombruiloft bezoeken we een aantal locaties. Ik ga op zoek naar leveranciers voor bijvoorbeeld de bruidstaart, bloemen, bruidsjurk, trouwpak, vervoer, fotograaf, videograaf, kapper en visagist e.d. Ik vraag offertes aan en leg deze aan jullie voor. Op deze manier plannen we een fantastische dag die precies past bij jullie stijl en binnen jullie budget blijft.

Tijdens de organisatie hebben we regelmatig contact op afgesproken tijden. Ook houden we contact via app of mail en nemen daarnaast nog een aantal keer het draaiboek door. Dit alles om zo dicht mogelijk bij jullie droombruiloft te komen.

_DSC2589-2

En dan is het zo ver… De mooiste dag van jullie dromen. Op de dag zelf ben ik de gehele dag aanwezig totdat de receptie in volle gang is of tot na de eerste dans. De aanwezigen kunnen mij zien als een aanspreekpunt, wat jullie de rust geeft om samen volop van de dag te genieten.

Deel arrangement

Hieronder valt een kosteloos kennismakingsgesprek. Samen zullen we bespreken voor welk deel van de organisatie van de bruiloft jullie mij in willen huren. Na het aanbieden van een offerte kunnen we hier verder op doorborduren.