Wat vonden zij?

Maarten & Hanneke

Lieve Teuna, 

Mede dankzij jou was onze bruiloft écht af en stonden de puntjes op de i. Niets was voor jou te gek en je stond altijd voor ons klaar, ook al was het heel hectisch. Zonder jou hadden we de bruiloft niet in kunnen vullen zoals we dat nu konden doen. Voor onze gasten had je aan alles gedacht. 

Hartelijk bedankt voor alles, je bent echt een topper! 
Liefs, Maarten & Hanneke 

Maarten & Gerrie

Teuna heeft ons super fijn geholpen en er voor gezorgd dat wij onze droom bruiloft hebben gehad. Ondanks corona had Teuna leuke ideeën waardoor we twee fantastische dagen hebben gehad! Teuna is professioneel en luistert goed naar wat wij graag wilden. Ze ging helemaal mee in onze wensen. Ook op de dag zelf regelde Teuna alles. Je hoeft nergens op te letten. Je kan alles aan onze lieve Teuna overlaten!
Liefs Maarten en Gerrie

Thomas & Lorena

Zodra wij wisten dat wij wilden gaan trouwen kwam Teuna in beeld. Vrienden van ons hadden haar als ceremoniemeester en wat verliep hun dag vlotjes! Dat wilden wij ook. Er waren meerdere gesprekken en ik zelf ging aan de slag met bellen. Alle grote lijnen waren geregeld. Het aftellen en uitkijken naar de bruiloft kon beginnen. Toen kwam er een zeker virus om de hoek kijken. De bruiloft werd uitgesteld, maar het trouwen voor de wet ging door. Een nieuwe datum werd gezet voor de bruiloft en op 11 juni 2020 zijn wij getrouwd voor de wet met alleen onze gezinnen.

Teuna kwam als verrassing een heerlijke taart brengen! Dit laat gelijk zien hoe zij als persoon is. Een oprecht lief mens die het beste met je voor heeft. Met Corona moest er creatief gedacht worden. Keuzes werden gemaakt. Sommige minder leuk dan een andere, maar Teuna was er elke stap van de weg. Had je een vraag of moest je gewoon even je ei kwijt? Teuna stond klaar.

Door haar kunde, ervaring, creativiteit, goede houding en een enorme bak met positiviteit kondenwij ook weer het licht aan het einde van de tunnel zien. Op de dag zelf hebben wij zorgeloos kunnen genieten. De auto werd na een mooie dag ingepakt en wij konden zo in de auto springen om naar huis toe te rijden. Wij kijken met een glimlach en een hoop mooie herinneringen terug op onze dag. Zonder Teuna had onze bruiloft en zeker de weg daar naar toe er heel anders uitgezien. Alle beren op de weg kregen een plekje toegewezen om ruimte te maken voor een goede doorgang. Lieve Teuna dankjewel! Je bent een echte topper.

Heel veel liefs,
Thomas en Lorena Versteeg

Matthias & Ilse

Wij hebben Teuna van Love & Joy Weddings voor onze bruiloft als ceremoniemeester gevraagd. Na een aantal persoonlijke gesprekken wisten we dat we een goede keus gemaakt hebben. Teuna wist goed invulling te geven aan onze wensen, ze heeft onze bruiloft in perfecte banen geleid. Ze toonde zich betrokken, actief en had oog voor details waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Mede hierdoor hebben we een prachtige dag beleefd! Bedankt voor alles Teuna!

Evert en Lysanne

Teuna, bedankt voor het verzorgen van onze bruiloft. Je hebt ons geholpen met het voorbereiden van onze grote dag. Je kwam met veel ideeën en nam veel dingen uit onze hand.
Zo hebben we een aantal gesprekken gehad over hoe we het graag wilde hebben.
Een 2e ceremoniemeester was ook heel fijn. Zo verliep de dag helemaal goed. Jij op de ene plek en zij op de andere plek. Zo werd iedereen op tijd gebracht en ontvangen op de locaties .We hoefde ons geen zorgen te maken ,alles werd geregeld. Heel erg bedankt!

Jurgen & Mariëlle

MJ120bestof 098

Video van de bruiloft
Op zaterdag 25 mei jl. zijn wij getrouwd. Het is een geweldige dag geworden wat voor een heel groot deel te danken is aan Teuna’s inzet van Love & Joy Weddings. Om zomaar eens wat voordelen te noemen:

    • Ze heeft het juiste netwerk;
    • Is op zo’n beetje alle denkbare ongunstige scenario’s voorbereid;
    • Ze steekt enorm veel tijd in de voorbereiding waardoor ze veel werk uit handen neemt;
    • Ze denkt mee en komt met goede suggesties.
  • En het meest belangrijke: ze zorgt voor rust tijdens het huwelijk.

Daarnaast hebben wij, via Teuna, gebruik gemaakt van de optie om een 2e ceremoniemeester in te zetten. Onze tip aan alle aanstaande bruidsparen is om hier, net als ons, ook gebruik van te maken. De “extra” kosten wegen niet op tegen de voordelen die het met zich meebrengt.
Oftewel wij raden oprecht alle aanstaande bruidsparen aan om eens een gesprek aan te vragen bij Teuna. Vervolgens zal je zelf je gevoel moeten volgen.

Sander en Paula

We hadden Teuna van Love & Joy Weddings ingehuurd als onze weddingplanner. Teuna denkt van begin tot eind na over je trouwdag. Ze neemt veel werk uit handen zodat je niet alles zelf hoeft te regelen. Er wordt meegedacht met al onze wensen en verlangens voor onze trouwdag. Ook tijdens de bruiloft wordt overal aan gedacht. Onze tijdsplanning was strak maar verliep door Teuna op rolletjes.  Naald en draad om een bijna losgeraakt bandje van de trouwjurk vast te naaien….Teuna is overal op voorbereid. Teuna regelt kortingen bij verschillende leveranciers waardoor je investering in Love & Joy Weddings weer gedeeltelijk wordt terug verdiend. Kortom wil je een onbezorgde trouwdag en meer tijd voor jezelf in de voorbereidingen kies dan voor deze fantastische weddingplanner!

Rob en Melanie

Wij wilde dat onze trouwdag in het teken stond van zorgeloos genieten, maar dan wel op onze eigen manier. Zelf regelen en organiseren vinden we allebei erg leuk maar we wilde op de dag zelf alles los kunnen laten zonder een familielid of vriend(in) de eer- maar ook stressvolle taak van

ceremoniemeester op te leggen.. inhuren van een professioneel ceremoniemeester was daarom de perfecte oplossing!

Wanneer een deadline nadert komt de controlefreak in ons beide maar boven, maar met Teuna als ceremoniemeester waren we in staat om alles naar de trouwdag toe, steeds meer los te laten. Teuna denkt 10 stappen vooruit, voorziet problemen, maar weet ook de oplossing al en geeft je daardoor vertrouwen dat het goed komt! We vonden het heel fijn hoe Teuna omging met onze eigenzinnige en gekke ideeën. Met haar praktische instelling vond ze namelijk geen idee te gek en dacht ze juist heel erg mee, om onze bijna onmogelijke wensen toch mogelijk te maken.. dat maakte onze dag tot een onvergetelijk en uniek feest waar we met een grote glimlach op terugkijken! Teuna, bedankt voor alles!

Rob en Melanie

Henk en Doritte

Wij mochten deze zomer genieten van onze prachtige trouwdag die door Teuna van Love & Joy Weddings was verzorgd! Het weer was heel erg mooi, dus dat was al een fijne bijkomstigheid. We hadden er heel veel zin in. Samen met Teuna hadden we vooraf veel gesprekken gehad over hoe de dag zou gaan verlopen. Al onze wensen werden meegenomen in de dagindeling en over elk detail werd nagedacht. Dat gaf op de dag zelf een heel fijn gevoel, omdat we wisten dat alles goed geregeld was en we zelf nergens over na hoefden te denken. Zelfs verrassingen pasten in het schema, zonder dat we iets van de geheime afspraken meegekregen hadden. Op de dag zelf was Teuna ook al gelijk vroeg uit de veren en er werd niets aan het toeval overgelaten. Ze zorgde ervoor dat we op schema bleven, dat voorkomt stress op zo’n spannende dag. De hele dag door nam ze het voortouw . Zodra je ergens aan denkt, is het al lang en breed geregeld! We kunnen terugkijken op een prachtige en bewogen dag. Zelf hoefden we nergens aan te denken en konden we optimaal genieten. Teuna bedankt! Het was een feestje!