Thomas & Lorena

Zodra wij wisten dat wij wilden gaan trouwen kwam Teuna in beeld. Vrienden van ons hadden haar als ceremoniemeester en wat verliep hun dag vlotjes! Dat wilden wij ook. Er waren meerdere gesprekken en ik zelf ging aan de slag met bellen. Alle grote lijnen waren geregeld. Het aftellen en uitkijken naar de bruiloft kon beginnen. Toen kwam er een zeker virus om de hoek kijken. De bruiloft werd uitgesteld, maar het trouwen voor de wet ging door. Een nieuwe datum werd gezet voor de bruiloft en op 11 juni 2020 zijn wij getrouwd voor de wet met alleen onze gezinnen.

Teuna kwam als verrassing een heerlijke taart brengen! Dit laat gelijk zien hoe zij als persoon is. Een oprecht lief mens die het beste met je voor heeft. Met Corona moest er creatief gedacht worden. Keuzes werden gemaakt. Sommige minder leuk dan een andere, maar Teuna was er elke stap van de weg. Had je een vraag of moest je gewoon even je ei kwijt? Teuna stond klaar.

Door haar kunde, ervaring, creativiteit, goede houding en een enorme bak met positiviteit kondenwij ook weer het licht aan het einde van de tunnel zien. Op de dag zelf hebben wij zorgeloos kunnen genieten. De auto werd na een mooie dag ingepakt en wij konden zo in de auto springen om naar huis toe te rijden. Wij kijken met een glimlach en een hoop mooie herinneringen terug op onze dag. Zonder Teuna had onze bruiloft en zeker de weg daar naar toe er heel anders uitgezien. Alle beren op de weg kregen een plekje toegewezen om ruimte te maken voor een goede doorgang. Lieve Teuna dankjewel! Je bent een echte topper.

Heel veel liefs,
Thomas en Lorena Versteeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s