Sander en Paula

We hadden Teuna van Love & Joy Weddings ingehuurd als onze weddingplanner. Teuna denkt van begin tot eind na over je trouwdag. Ze neemt veel werk uit handen zodat je niet alles zelf hoeft te regelen. Er wordt meegedacht met al onze wensen en verlangens voor onze trouwdag. Ook tijdens de bruiloft wordt overal aan gedacht. Onze tijdsplanning was strak maar verliep door Teuna op rolletjes.  Naald en draad om een bijna losgeraakt bandje van de trouwjurk vast te naaien….Teuna is overal op voorbereid. Teuna regelt kortingen bij verschillende leveranciers waardoor je investering in Love & Joy Weddings weer gedeeltelijk wordt terug verdiend. Kortom wil je een onbezorgde trouwdag en meer tijd voor jezelf in de voorbereidingen kies dan voor deze fantastische weddingplanner!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s