Rob en Melanie

Wij wilde dat onze trouwdag in het teken stond van zorgeloos genieten, maar dan wel op onze eigen manier. Zelf regelen en organiseren vinden we allebei erg leuk maar we wilde op de dag zelf alles los kunnen laten zonder een familielid of vriend(in) de eer- maar ook stressvolle taak van

ceremoniemeester op te leggen.. inhuren van een professioneel ceremoniemeester was daarom de perfecte oplossing!

Wanneer een deadline nadert komt de controlefreak in ons beide maar boven, maar met Teuna als ceremoniemeester waren we in staat om alles naar de trouwdag toe, steeds meer los te laten. Teuna denkt 10 stappen vooruit, voorziet problemen, maar weet ook de oplossing al en geeft je daardoor vertrouwen dat het goed komt! We vonden het heel fijn hoe Teuna omging met onze eigenzinnige en gekke ideeën. Met haar praktische instelling vond ze namelijk geen idee te gek en dacht ze juist heel erg mee, om onze bijna onmogelijke wensen toch mogelijk te maken.. dat maakte onze dag tot een onvergetelijk en uniek feest waar we met een grote glimlach op terugkijken! Teuna, bedankt voor alles!

Rob en Melanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s