Sjoerd en Angela

Op 18 mei 2018 was onze trouwdag. Teuna was onze ceremoniemeester. Samen met Gerdien ( haar assistente) verliep de dag probleemloos. Alles was tot in de puntjes geregeld. In de voorbereidende gesprekken samen met Teuna namen we al onze wensen door. Teuna zit vol met leuke en handige ideeën en tips! Zo hebben wij ’s middags geluncht Bij Judith in Genderen met de 2 gezinnen, op aanraden van Teuna. Dit was een ontspannen begin van onze trouwdag.

Wij vonden het heel fijn dat we geen familie of vrienden hoefden te vragen voor het ceremoniemeesterschap. Op deze manier konden al onze gasten volop genieten van de dag en zorgde Teuna ervoor dat alles op rolletjes verliep.

Teuna is erg betrokken, enthousiast en professioneel. Wij raden haar iedereen aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s