Henk en Doritte

Wij mochten deze zomer genieten van onze prachtige trouwdag die door Teuna van Love & Joy Weddings was verzorgd! Het weer was heel erg mooi, dus dat was al een fijne bijkomstigheid. We hadden er heel veel zin in. Samen met Teuna hadden we vooraf veel gesprekken gehad over hoe de dag zou gaan verlopen. Al onze wensen werden meegenomen in de dagindeling en over elk detail werd nagedacht. Dat gaf op de dag zelf een heel fijn gevoel, omdat we wisten dat alles goed geregeld was en we zelf nergens over na hoefden te denken. Zelfs verrassingen pasten in het schema, zonder dat we iets van de geheime afspraken meegekregen hadden. Op de dag zelf was Teuna ook al gelijk vroeg uit de veren en er werd niets aan het toeval overgelaten. Ze zorgde ervoor dat we op schema bleven, dat voorkomt stress op zo’n spannende dag. De hele dag door nam ze het voortouw . Zodra je ergens aan denkt, is het al lang en breed geregeld! We kunnen terugkijken op een prachtige en bewogen dag. Zelf hoefden we nergens aan te denken en konden we optimaal genieten. Teuna bedankt! Het was een feestje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s