Mariska en Michael

Toen we besloten hadden om te gaan trouwen, kregen we in de gaten dat het regelen best veel werk is. Omdat we beiden fulltime werken en daarbuiten ook erg druk zijn vinden we het idee van hulp erg prettig. Ik ben nogal stress gevoelig en dan verlies ik het plezier in iets. Teuna is een goede kennis en na een vrijblijvend gesprek voelde het gelijk goed. We hebben er geen moment spijt van gehad. Ze heeft letterlijk elke zorg uit handen genomen. Bovendien heeft ze zichzelf ook terug verdiend door kortingen te regelen bij bijvoorbeeld de fotografie, locatie, band, het boogschieten, enz.

Ook vind ik het erg prettig dat ze altijd meedenkt, de puntjes op de i zet en erg punctueel is. Daarnaast was ze ook nog eens heel zorgzaam en lief voor ons. Een voorbeeld daarvan is de picknickmand die ze had verzorgd voor tijdens de rit naar de foto- en trouwlocatie. En zelfs toen alles letterlijk in het water leek te vallen… (het regende al de hele week en we zouden de ceremonie buiten houden) heeft ze een geweldig mooi kerkje geregeld zodat we alsnog in een prachtige, romantische locatie konden trouwen!

Super bedankt Teuna voor alle goede zorgen, onze dag was top dankzij jou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s