Cornè en Celina

Wij hebben dankzij Love & Joy Weddings een heerlijke ontspannen trouwdag gehad. Zelf hebben we graag de touwtjes in handen, dan is het best lastig om zo’n dag en alles wat daarvoor geregeld moet worden uit handen te geven. Daarom vonden wij het belangrijk dat onze ceremoniemeester ervaring heeft met bruiloften. Nou dan ben je bij haar aan het goede adres. Vol enthousiasme stortte ze zich in het proces van voorbereidingen, plannen en puntjes op de i zetten. We hebben er voor gekozen zelf zoveel mogelijk te regelen, maar een aantal maanden voor de bruiloft heeft Teuna het grootste gedeelte overgenomen. Heerlijk als je er op kunt vertrouwen dat het dan goed komt. Het is een geweldige dag geweest waar we optimaal van hebben kunnen genieten. Teuna en assistente Gerdien nogmaals hartelijk bedankt voor deze mooie dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s