Piet en Evelien

Voor ons was de trouwdag een onvergetelijke dag! Door de goede voorbereiding van Teuna is de trouwdag perfect verlopen. Van te voren gaf ze goed advies en wees ons op verschillende dingen die we misschien beter of anders konden doen. Op de dag zelf zorgde ze overal voor, was een aanspreekpunt voor de gasten en leveranciers en hield alles in de gaten. Ook heeft ze een dagboekje bijgehouden van al de dingen die voorbereid waren in samenspraak met onze families zonder dat wij het wisten. Bijvoorbeeld kaartjes waar de gasten een persoonlijke wens/boodschap voor ons op konden schrijven, versiering op de auto’s enz. We lezen met veel plezier het dagboekje nog weleens terug. Deze weddingplanner maakte onze dag geweldig! Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s