Jaap en Pauline

Wij zijn zeer tevreden over onze Weddingplanner. Wij hadden er voor gekozen om Teuna in te huren als weddingplanner en ceremoniemeester. Wat betekende dat ze van begin tot eind verantwoordelijk was voor onze bruiloft. Dit was voor ons erg fijn, omdat ze veel kennis heeft, gedreven is en planmatig te werk gaat. Zo konden wij alles uit handen geven. Dit was voor ons ook aantrekkelijk omdat we onze handen vol hadden aan het klussen in ons nieuwe huis en het werk daarnaast ook gewoon doorging. Wij hebben Teuna leren kennen als een enthousiaste vrouw, bij wie wij ons al snel op ons gemak voelden. Ze luisterde naar onze wensen, zette alle mogelijkheden voor ons op een rijtje en liet de uiteindelijke keuze aan ons over. Daarnaast beschikt Teuna over verschillende aantrekkelijke connecties/netwerken. Wij hebben bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de diensten van stylistes Annemarie en Mientje. Zij hebben het ringenkussentje, een prachtige envelop met het dagprogramma voor de daggasten gemaakt Daarnaast hebben ze de feestzaal en eetzaal omgetoverd tot een sfeervol geheel alles in het thema van onze bruiloft. Zowel Teuna , Annemarie en Mientje zitten vol inspiratie en ideeën, wat er voor zorgde dat onze bruiloft als uniek en bijzonder werd beleefd. Dankjewel Love & Joy Weddings voor het vele werk wat eindigde in een geweldig resultaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s